Meedoen als garage?
Meld u hier aan.
Zoek een garage met reparatiekorting
bij u in de buurt

Over ons

Reparatiekorting.nl is van mening dat elke autobezitter moet kunnen genieten van bepaalde voordelen bij reparatie en/of onderhoud van de auto. Op dit moment is het vaak zo dat je als autobezitter alleen maar bepaalde voordelen krijgt (bijvoorbeeld gratis vervangend vervoer, verlaging eigen risico bij verzekering, kosteloos pro forma/schadebegroting van garage etc.) als je een zogeheten allrisk verzekering hebt afgesloten.

De verzekeraar stuurt je dan namelijk actief naar bepaalde garages waar afspraken mee zijn. Hierdoor geniet niet alleen jij als verzekerde, maar ook de verzekeraar bepaalde voordelen. Ben je echter alleen maar WA of WA+ (ook wel beperkt casco of mini casco genoemd) verzekerd, dan gelden deze afspraken tussen verzekeraar en garage vaak niet. Je moet dan bij schade zelf een garage uitzoeken en deze geeft dan niet de eerder genoemde voordelen standaard cadeau. Dat kan volgens ons heel anders!

Via reparatiekorting.nl kan iedere autobezitter, ongeacht welke verzekeringsvorm is gekozen, nu genieten van maximale voordelen. Op onze website kunt u naar eigen keuze een garage kiezen die bij u in de buurt zit en voor u gunstige voordelen geeft bij het repareren en/of onderhouden van uw auto. Maak zelf een afspraak met de door u gekozen garage en na het betalen kunt u de factuur uploaden via onze website. Wij zorgen er dan voor dat u, na het uploaden van de factuur en het invullen van een korte beoordeling van de door u gekozen garage, binnen zes weken 5% over het door u betaalde factuurbedrag (exclusief BTW) op uw bankrekeningnummer ontvangt. Cashback noemen wij dat.

Vanaf nu kan dus elke autobezitter maximale korting en voordeel krijgen. Kijk snel voor de dichtstbijzijnde aangesloten garages via de postcode zoekfunctie en kies uw favoriete garage.