Meedoen als garage?
Meld u hier aan.
Zoek een garage met reparatiekorting
bij u in de buurt

Uitgelicht

Joop Bood startte zijn werkzaamheden binnen de verzekeringstak ongeveer 40 jaar geleden en doorliep hierin diverse branches. Eind jaren ‘ 70 besloot hij zich te specialiseren op het gebied van de personenschaderegeling middels de nodige studies en trainingen.

De eerste 29 jaar van zijn carrière werkte hij voornamelijk in opdracht van verzekeraars en/of aanverwante bedrijven, waarbij hij geruime tijd een gecombineerde functie vervulde van letselschadedeskundige en directielid van een gerenommeerd internationaal schaderegelingbureau.

In de loop der tijd constateerde hij dat, ondanks de goede bedoelingen van behandelaars, veel gedupeerden te lang in onzekerheid verkeerden over de uiteindelijke schadeafwikkeling. Een onnodig lang schaderegelingtraject ligt hieraan vaak ten grondslag. Een aantal jaren geleden heeft hij dan ook besloten zijn kennis en ervaring in te zetten voor slachtoffers.

Joop zijn inbreng is er voortdurend op gericht om een optimale samenwerking met alle belanghebbenden te bereiken, waardoor de gedupeerde centraal staat in het behandelproces. Op deze wijze is het voor de gedupeerde mogelijk zo snel als mogelijk weer de draad van hun leven op te pakken. Om al deze bovenstaande redenen hebben wij van Reparatiekorting.nl besloten de samenwerking met Bood Letselschade Expertise aan te gaan en onze klanten die hulp behoeven op het vlak van letselschade aan Joop toe te vertrouwen.